Pistin nyt 01, kun musta tuntuu, ettei tällä talolla varmaan ihan loppuun asti mennä. Sen verran olen kova tyttö kyllästymään taloihin... :D Huono piirre, myönnän.

- - -


Noniin, tervetuloa vaan kaikille. Olemme nyt Supernovien uuden talon etupihalla ja kuten näette, olen tällä kertaa jaksanut ainakin yrittää laittaa vähän pihaakin, ettei olisi vain pari puuta ja tasaisen vihreää maastoa.

Mutta astutaan nyt toki sisälle!


Tervetuloa eteiseen. Voitte jättää takkinne ja kenkänne oheiseen naulakkoon.

Sisustustyyli on sekoitus uutta ja vanhaa, eli kokeilin minulle aivan uutta ratkaisua ja heittelin sinne tänne minulle tuttuja ja ominaisia sisustuspiirteitä.

Mutta eipä jaaritella enempää, mennään tuonne akvaarion toiselle puolelle, jossa meitä odottaa keittiö!


Hieman tummahko keittiö, joka varmasti jakaa mielipiteitä. Tai ainakin minun ja äitini välillä. :D Minusta keittiö on nimittäin ihan hyvä, mutta äitini sanoi ettei se ole hänen makuunsa. Makunsa kullakin!

Keittiön ja ruokasalin välillä on tuollainen hauska pikku käytävä, jonka seinillä on suuret ikkunat. Ikkunoiden takana taas on paljon kasveja, jotka tekee käytävästä kasvihuonemaisen. Näitä minun uusimpia ideoitani.. :DD


Näytetään käytävää vähän toisestakin suunnasta, ennen ruokasaliin tutustumista.


Jos keittiö oli tumma, niin ruokasali ei sitä ainakaan ole! Hieno fakta tästä talosta muuten on, että aloitin rakentamisen tästä ruokasalista.. No, en tiedä oliko se kovin hieno tai kiinnostava, mutta nyt tiedätte. Koko talo on oikeastaan vaan ihan onnistunut kokeilu.

Mutta eiköhän nyt palata eteiseen? Matkamme jatkuu sieltä.


Kodinhoitohuone on heti eteisen vieressä. Se on pieni huone, joka sisältää vain kaiken tarpeellisimman, joten ei siitä sen enempää.


Olohuone avautuu näkyviin heti eteisen ja kodinhoitohuoneen jälkeen.


Kuten huomaatte, koko talon idea piilee lukuisissa kasveissa, joita on lähes joka huoneessa. Tiedättekö mitä kukkia nuo nurkassa olevat on? Itse jouduin perehtymään kyseiseen kasviin taannoin koulussa, kun meillä oli kukkien hoitoa. :D

Huomatkaa nyt vähän hillitymmän kokoinen telkkari!

Tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä ovi vie lasten/nuorten huoneeseen, joka on nyt väliaikaisesti aika ankeasti sisustettu. Ei mennä sinne!



Katse siirtyy kulman takana olevaan käytävään, jonka varrella on ovia makuuhuoneisiin. Ihan käytävän päässä on perijämakuuhuone, sen vieressä on vauva/taaperohuone. Tuo lähin ovi vie vanhusten huoneeseen, jota en ole vielä sisustanut. Kuvat siitä tulee myöhemmin.

Siirrymme vauva/taaperohuoneeseen.


Hyvin tyypillinen minun tekemä vauva/taaperohuone. Ei oikein muuta voi sanoa!

Viimeisessä kuvassa näkyvä ovi vie vessaan, jokaiseen makuuhuoneeseen kuuluu oma vessa/kylpuhuone.


Jotka ovat kaikki tähän malliin sisustettuja. Kätevää sinänsä, ei tarvitse nyt näyttää kuvaa kuin yhdestä vessasta. :D

Jatkamme nyt matkaa perijämakuuhuoneeseen, jossa vielä toistaiseksi Daniel nukkuu.


Makuuhuone jatkaa tätä "jotain uutta ja jotain vanhaa" -teemaa. Aikas nuorekkaat värit? Niin ainakin yrittää olla. :D

- - -

Anteeksi hieman laaduton selittämiseni. :')

Tosiaan, tuota vanhushuonetta en vielä ole sisustanut. Sisustan sen sitten, kun perijä on valittu ja Danielin pitää siirtyä perijäpaikalta syrjemmälle...

Samoin pohjakuva tulee vanhushuone kuvien kanssa, unohdin ne nyt ottaa.

Kommentteja, mielipiteitä?